Geen producten in de winkelwagen.

Het perfecte uitje – maar dan wel binnen

Reserveer alvast je digitale barkruk! Meld je aan voor de quiz en je ontvangt: 

  • 5 verschillende vragenrondes 
  • Een interactief programma 
  • Livemuziek met Kees Toets vanuit professionele studio 
  • Verzoeknummers. Roept u maar! 
  • Mogelijk gave prijzen 
  • Een gezellige en leuke avond 

Zo werkt de Graansilo Quiz

  1. Trommel je huishouden, studentenhuis of vriendengroep op en maak alvast een team. 
  1. Bestel de quiztickets in onze webshop.
  1. Je ontvangt de streamingslink per mail.
  1. Speel eenvoudig mee op 19 maart om 20:00 uur! 

Je krijgt een streamlink die je kunt delen met je vrienden of huishouden, maar er is 1 iemand die de antwoorden door kan geven. Per bestelling ontvang je namelijk 1 activatiecode voor de quizapp. Zo kun je dus ook op afstand samen met je vrienden/familie/favoriete quizfanaten spelen! 

Wanneer je mee wilt doen vanaf verschillende locaties, raden we je aan om per locatie een ticket aan te schaffen. Wat natuurlijk ook kan is het bestellen van een ticket en het aanwijzen van een toffe teamcaptain die via de quizapp de antwoorden doorgeeft. Onderling heb je dan een tweede verbinding nodig om te overleggen (bijvoorbeeld via de telefoon, Skype of WhatsApp). 

Wanneer moeten we de biertjes pakken, zei je?  

  
Vrijdag 19 maart
20:00 uur 
De quiz duurt ongeveer 2 uur 

Maar eerder, op afstand, een biertje drinken mag altijd. 😉  

Ik weet alles – reserveer mijn digitale barkruk!

Toegang tot de Graansilo Quiz regel je eenvoudig door het aanschaffen van je ticket. Met het ticket ontvang je 1 toegangscode tot de quizapp.   

Wil je via meerdere apparaten antwoorden door kunnen geven, bestel dan meerdere tickets. 


Veelgestelde vragen

Waar vindt de Graansilo Quiz plaats? 

Waar jij wilt. De quiz is namelijk digitaal te volgen en wordt uitgezonden vanuit een professionele studio met livemuziek en de mogelijkheid tot het aanvragen van verzoeknummers. We sturen je vooraf een link om de live-uitzending te streamen en een link om je antwoorden door te kunnen geven.

Wanneer is de Graansilo Quiz? 

Vrijdag 19 maart, 20:00 uur. Past wel in de agenda, toch?

Kan ik met vrienden meedoen? 

Dat kan! Je ontvangt een streamlink die je kunt delen met je vrienden of huishouden, maar er is maar 1 iemand die de antwoorden door kan geven. Per ticket of box krijg je 1 activatiecode voor de quizapp. 
 
Wanneer je mee wilt doen vanaf verschillende locaties, raden we je aan om per locatie een ticket of box aan te schaffen. Wat natuurlijk ook kan, is het bestellen van 1 doos of ticket en het aanwijzen van een toffe teamcaptain die via de quizapp de antwoorden doorgeeft. Onderling heb je dan een tweede verbinding nodig om te overleggen (bijvoorbeeld via de telefoon, Skype of Whatsapp). 

Zo kun je dus ook op afstand samen met je vrienden/familie/favoriete quizfanaten spelen!

Met hoeveel mensen kan ik meedoen?

Wat jij wil! Je ontvangt een streamlink die je kunt delen met je vrienden of huishouden, maar er is maar 1 iemand die de antwoorden door kan geven. Per box krijg je 1 activatiecode voor de quizapp.  
 
Wanneer je mee wilt doen vanaf verschillende locaties, raden we je aan om per locatie een box aan te schaffen. Wat natuurlijk ook kan, is het bestellen van 1 ticket of doos en het aanwijzen van een toffe teamcaptain die via de quizapp de antwoorden doorgeeft. Onderling heb je dan een tweede verbinding nodig om te overleggen (bijvoorbeeld via de telefoon, Skype of Whatsapp). 
 
Zo kun je dus ook op afstand samen met je vrienden/familie/favoriete quizfanaten spelen! 

Wat kost de Graansilo Quiz? 

€9,95 voor de digitale toegang of €19,95 (exclusief verzendkosten) voor digitale toegang tot de quiz + de borrelbox. Met de borrelbox ontvang je, naast toegang tot de quiz, ook nog eens 4 heerlijke Graansilo bieren en iets om te snacken. 
Jos

Bij 30 graden goed van dit witbiertje genoten.

Ricardo

Citrusachtige IPA met een lekker scherp randje.

Lies

Goeie frisse uitvoering van een IPA.

Ontdek alle smaken

Geef je binnenkort een feest of proeverij? Bier bestellen voor jezelf? Of zoek je een bierpakket? Check onze shop voor onze bieren en de leukste cadeaupakketten.

Ga naar de winkel