Geen producten in de winkelwagen.

Onze
smaken

Daar staan ze dan. Onze bieren. Wij zijn er blij mee. En jij gaat er ook blij mee zijn. Hoe we dat zo zeker weten? We hebben de smaak ontwikkeld samen met onze vrienden, dat zijn bierliefhebbers door het hele land. Zo doen we dat bij elke smaak. Daardoor is ons bier altijd lekker én toegankelijk.
Wedden dat je er straks nog eentje wilt?

Blond

Fris. Toegankelijk. Zonnig.

Een heerlijk vol blond.

Ons prijswinnend blond bier is een échte allemansvriend. Valt altijd goed en garandeert het hele jaar door een feest in je glas. Verder is deze frisse blonde schone uiterst doordrinkbaar en smaakt altijd naar meer.

Temperatuur
4 – 7 graden
ABV
6%

IPA

Fruitig. Uitgesproken bitterheid.

Een volle, fruitige IPA.

Onze IPA weet met zijn fruitige tonen iedere beginnende IPA-drinker te overtuigen van de heerlijke smaaksensatie. Daarnaast weet deze IPA met zijn uitgesproken bitterheid en volle afdronk ook de doorgewinterde bierliefhebber voor zich te winnen.

Temperatuur
8 – 12 graden
ABV
5,7%

Tripel

Kruidig. Fris. Zacht.

Een volle, zachte tripel.

Onze tripel overvalt je meteen met zijn kruidige tonen van koriander en kardemom. Via een frisse en zachte kern neemt hij je mee naar de sublieme afdronk. Een tripel om samen van te genieten.

Temperatuur
6 – 10 graden
ABV
8%

Wit

Fruitig. Verfrissend. Dorstlessend.

Een volle, fruitige wit.

Onze wit neemt je met zijn fruitige tonen van limoen en citroen vanaf het eerste moment beet. Later in de slok verrast hij je met een vleugje koriander, waarna hij door zijn volle en verfrissende afdronk aanvoelt als een frisse duik op een warme zomerdag.

Temperatuur
3 – 5 graden
ABV
5.6%

Bok

Toegankelijk. Robuust.

Een volle, zoet-bittere bok.

Onze bok verrast je vanaf het eerste moment met zijn zoete tonen van chocolade en karamel. Verderop in de slok neemt hij je via een bittertje mee naar zijn rijke en smaakvolle afdronk. Een robuust en toch doordrinkbaar bokbier.

Temperatuur
6 – 10 graden
ABV
6.5%

NEIPA

Fruitig. Ongefilterd. Fluweelzacht. Vol van smaak.

Onze NEIPA zit barstensvol hop, waardoor de geur van tropisch fruit je tegemoet komt zodra je de fles opent. En na het nemen van de eerste slok van dit frisse, ongefilterde biertje met zijn licht bittere smaak en fluweelzachte afdronk, begrijp je onmiddellijk waarom wij er zo van houden.

Temperatuur
5 – 8 graden
ABV
6%

0,5 IPA

Citrus. Woody. Alcoholarm.

Een volle, tropische IPA.

De kracht van de smaaksensatie van deze alcoholarme IPA zit hem in de balans tussen fris en vol, en die balans heeft hij te danken aan onze vrienden uit het hele land. Het idee voor dit bier ontstond in onze oude Groningse Graansilo, maar hij is uiteindelijk samengesteld door jullie.

Temperatuur
8 – 12 graden
ABV
0,5%

DNEIPA

Fruitig, Hoppig, Vol van smaak

Ontdek onze krachtige Double New England IPA (DNEIPA) met een uitbarsting van tropisch fruit en een stevige hopbitterheid. Onze DNEIPA is een viering van avontuur en vakmanschap, ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te veroveren. Ideaal voor de avontuurlijke bierliefhebber die op zoek.

Temperatuur
5 – 8 graden
ABV
8%
BIJ VOORKEUR DRINKEN IN GOED GEZELSCHAP
Meije

Volle en fruitige smaak. Zacht biertje.

Jos

Bij 30 graden goed van dit witbiertje genoten.

Jolke

Eerste IPA, bevalt goed!

VRIEND WORDEN VAN GRAANSILO? MELD JE AAN.

Onze bieren worden samengesteld met behulp van onze vrienden – dat zijn bierliefhebbers vanuit het hele land. Ben jij een liefhebber en wil je ons helpen de lekkerste bieren te ontwikkelen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief